Lapsiperhe on asunut yli vuoden autohallissa, koska vakuuttamaton koti paloi: "Ventovieraista on tullut meille korvaamattomia"
Posted on Friday October 19, 2018

Jämijärveläisen perheen hätä on herättänyt lähialueen asukkaissa poikkeuksellisen suuren halun auttaa. Jopa naapurikaupungin valtuutetut luopuivat kokouspalkkioistaan, jotta ekaluokkalainen tyttö saisi kodin ympärilleen.

Lounais-Suomen talousihme jatkaa kasvuaan – puolet Suomen uusista työpaikoista syntyy länsirannikolle
Posted on Friday October 19, 2018

Lounais-Suomessa on nyt 30 000 työllistä enemmän kuin vuosi sitten. Työpaikkoja on tarjolla etenkin laiva- ja autoteollisuuden parissa.

Väestörekisterikeskus etsii pankkitunnuksille korvaajaa sähköiseen asiointiin – nykykäytäntö "kasvattaa kustannuksia ja riskiä"
Posted on Friday October 19, 2018

Väestörekisterikeskus selvittää parhaillaan, voiko pankkitunnukset korvata julkisen sektorin omalla tunnistautumisvälineellä. Virossa näin on jo tehty.

Lännen Media: Olkiluodossa seurataan vuotavaa polttoainenippua – ei vaikutusta ydinturvallisuuteen
Posted on Friday October 19, 2018

STUKin mukaan Olkiluodossa on ollut keskimäärin yksi vuotava nippu vuodessa.

Poliisi tutkii vakavaa henkeen ja terveyteen kohdistunutta rikosta Pertunmaan Kuortissa – pyysi Puolustusvoimilta virka-apua
Posted on Thursday October 18, 2018

Poliisi kertoo tehneensä alueella teknistä ja taktista tutkintaa. Poliisi kertoo tapahtuneesta lisää huomenna perjantaina.

Tutkijan mielestä Sipilän tarjous meni metsään: Esiintyminen on omiaan kärjistämään ay-väen tunnelmia
Posted on Thursday October 18, 2018

Pääministerin ehdotus ottaa työaikalaki uudelleen esiin on "kummallinen" ja vetää poliittisen tilanteen vain tiukempaan umpisolmuun, pohtii työmarkkina-asiantuntija.

Uutuuskirja sanoittajamestari Junnu Vainiosta kirvoitti vihaista palautetta tekijöille: "Emme lähteneet ilkeyttämme tekemään legendasta likaista"
Posted on Thursday October 18, 2018

Uutuuskirjassa ei peitellä sitä, että alkoholi virtasi tiettynä aikakautena Juha Vainion elämässä.

Jyrängön koulu Heinolasta voitti Euroopan koulujen liikuntapalkinnon – näin se sai lapset liikkumaan
Posted on Thursday October 18, 2018

Jyrängön koulun tavoite on saada jokainen lapsi liikkumaan vähintään tunti päivässä. Siinä onnistutaan esimerkiksi pidemmillä, aktiivisilla välitunneilla.