Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset


06/15/2024 07:01
Lamine Yamal, 16, otti koululäksyt mukaan EM-kisoihin – Hän on miljardin euron poika
Lue lisää ..
Jalkapallon EM-kisoissa vilisee huippupelaajia, mutta valovoimaisin tähti saattaa lopulta olla Espanjan teinipoika, jota on verrattu itseensä Lionel Messiin. Miljardi euroa. Se on hinta, jonka FC Barcelona on määritellyt 16-vuotiaan Lamine Yamalin sopimuksen ulosostohinnaksi, jos joku toinen seura kehtaa kuvitella hankkivansa nuoren katalonialaispojan Blaugranasta.
06/15/2024 06:38
Podcast: Tiina Forsbya turhauttaa joskus avioliitto bändikaverin kanssa— Kaipaa normaalia
Lue lisää ..
Portion Boys -yhtyeen jäsen Jalotiina keskustelee Aki Linnanahde Talk Show -podcastissa. Portion Boys -yhtyeen jäsen Jalotiina, eli Tiina Forsby, kertoo Aki Linnanahde Talk Show -podcastissa, millaista on yhdistää avioelämä ja tiivis keikkatahti. Tiina on naimisissa bändin jäsenen Mikael Forsbyn kanssa. Tiina tunnustaa, että bändielämän keskellä on vaikeaa löytää aikaa parisuhteelle.
06/15/2024 06:35
Elsa kielsi, mutta Kristian riisui silti – Molemmat kertovat nyt tv:ssä saman yön tapahtumista
Lue lisää ..
Elsa kertoo tapahtuneesta omalla nimellään, äänellään ja kasvoillaan, Kristian ei. Elsa kertoo tarinansa norjalaisessa uusintadokumentissa Gisle Agledahlille, joka puuttuu seksuaaliseen ahdisteluun. Sisällä: Seksiä vai väkivaltaa löytyy jo Areenasta. Teemalta & Femiltä se tulee huomenna sunnuntaina. Ohjelmassa esille nousevat muun muassa raiskaus, seksiin painostaminen ja itsemääräämisoikeuden loukkaaminen. Ääneen pääsee myös Kristian, josta Elsa teki rikosilmoituksen. Tapauksen tutkinnasta kuitenkin luovuttiin, koska lain tarkoittama raiskausmerkistö ei täyttynyt.
06/15/2024 06:15
Juna ajoi karhun päälle Alavudella – Poliisi: Emo ja pentu saattavat liikkua alueella
Lue lisää ..
Karhu saattaa liikkua pennun kanssa Sillintien läheisyydessä. Juna ajoi karhun päälle Alavudella varhain lauantaina, tiedottaa poliisi. Liikkeellä oli emokarhu kahden pentunsa kanssa.
06/15/2024 06:00
”Koskaanhan ei ole oikea aika” – Nelikymppinen Annika Saarikko toteutti haaveensa
Lue lisää ..
Annika Saarikko odottaa kolmatta lastaan ja luopuu keskustan puheenjohtajuudesta. Hän avaa nyt lapsihaavetta nelikymppisenä ja sitä, mitä ajattelee tulevaisuuden työurastaan. Pitkään kyseessä oli vain ajatusleikki. Mitä jos? Saarikko, 40, oli nähnyt lähipiirissään useita monilapsisia perheitä. Hän ajatteli, että sisaruus on lahja, jonka hän mielellään soisi lapsilleen.
06/15/2024 06:00
Venäjän järkyttävä suunnitelma Suomesta julki: ”Kansanmurha”
Lue lisää ..
Venäjän kulttuurirahasto tukee projektia, jonka tarkoituksena on mustamaalata Suomea ja rummuttaa Kremlin propagandaa venäläisille nuorille. Vladimir Putinin oikeana kätenä tunnettu Nikolai Patrušev vieraili viime heinäkuussa Karjalassa pitämässä kovasanaisen puheen turvallisuuskonferenssissa. Puheessansa Patrušev syytti Suomessa olevan äärioikeistolaisia ryhmiä, jotka väitetysti vaativat toisen maailmansodan jälkeen menetettyjen alueiden palauttamista. Hän myös väitti Yhdysvaltojen ja muiden länsimaiden ruokkivan Venäjä-vastaista kampanjaa Suomessa, jossa pyrkimyksenä on destabilisoida tilannetta Karjalan tasavallassa ja edistää siellä separatistisia mielialoja.
06/15/2024 05:25
Oulussa taas törkeä väkivallanteko: Useita epäillään tapon yrityksestä
Lue lisää ..
Uhri kuljetettiin sairaalaan. Oulun poliisi tutkii varhain lauantaina tapahtunutta törkeää väkivallantekoa. Poliisin tietojen mukaan useampi henkilö hyökkäsi yhden henkilön kimppuun Oulun Kaukovainiolla sijaitsevan kerrostalon pihalla.
06/15/2024 05:07
Japanissa järkytyttiin: Bianca Censori kulki peppu paljaana
Lue lisää ..
Peittävämpään vaatekulttuuriin tottuneet japanilaiset kokivat kulttuurisokin omassa maassaan. Japanissa järkytyttiin Kanye Westin ja Bianca Censorin ostosreissusta, kertoo Daily Mail. 29-vuotias Censori on noussut lukuisia kertoja otsikoihin niukan vaatetuksensa vuoksi.
06/15/2024 03:36
Belgia: Ukrainan ja Moldovan EU-jäsenyydestä neuvotellaan reilun viikon päästä
Lue lisää ..
Neuvottelut on tarkoitus aloittaa vielä kesäkuussa. Viralliset neuvottelut Ukrainan ja Moldovan EU-jäsenyyksistä ollaan aloittamassa pian. EU:n 27 jäsenmaan suurlähettiläät pääsivät asiassa yhteisymmärrykseen perjantaina, EU:n neuvoston puheenjohtajana toimiva Belgia kertoo X:ssä.
06/15/2024 02:35
Tukholman tappaja­vuoristorata sai kuoleman­tuomion
Lue lisää ..
Gröna Lundin Jetline-vuoristorata puretaan. Puisto ja urakoitsijat saavat tiukkaa kritiikkiä viranomaisilta. Ihmishengen vaatinut vuoristorata suljetaan lopullisesti Tukholman Gröna Lund -huvipuistossa. Noin vuosi sitten tapahtui onnettomuus, jonka seurauksena yksi ihminen kuoli ja useita loukkaantui.
06/15/2024 01:59
Horoskooppi
Lue lisää ..
OINAS 21.3.–20.4. Viikonloppuun kannattaa jättää mahdollisimman paljon tyhjää, jotta saat levätä niin paljon kuin oikeasti haluat. Liehumalla siellä täällä uuvutat itsesi turhaan. HÄRKÄ 21.4.–21.5. Eräs henkilö elättelee romanttisia toiveita sinun suhteesi ja saattaa rohkaistua tuomaan tunteensa nyt julki. Sen jälkeen pallo onkin sinulla. Kuuntele sydämesi ääntä.
06/15/2024 00:23
Yhdysvallat julisti Pohjoismaisen vastarinta­liikkeen terroristi­järjestöksi
Lue lisää ..
Uusnatsiliike on kerännyt aseita ja räjähteitä. Yhdysvallat nimesi liikkeen johtajia terroristeiksi. Yhdysvallat määrittelee Pohjoismaisen vastarintaliikkeen (PVL) terroristijärjestöksi. Maa myös julisti liikkeen kolme johtohahmoa terroristeiksi.
06/14/2024 17:37
Saksa täysin murskaava – EM-avausta varjosti törkytemppu
Lue lisää ..
Saksa meni menojaan EM-kisojen avausottelussa. Jalkapallon EM-kisat käynnistyivät perjantaina yhdellä ottelulla, kun Saksa kohtasi avausottelussa Skotlannin. Iltalehti seurasi päivän ottelua tässä artikkelissa. Koko turnauksen otteluohjelman pääset katsomaan tästä.
06/15/2024 00:00
Moottori­pyörillä kohti Ukrainan asemia – Tällaisia ovat Venäjän uudet ”Mad Max -taktiikat”
Lue lisää ..
Iltalehden sota-asiantuntija Emil Kastehelmi kertoo Venäjän uudesta taktiikasta, jossa hyödynnetään kevytmoottoripyöriä ja mönkijöitä. Venäjä on alkukesästä lähtien ottanut käyttöön Ukrainassa uudenlaisen taktiikan, jossa hyökkäyksiä tehdään yhä kevyemmillä ajoneuvojoilla, kuten mönkijöillä ja kevytmoottoripyörillä. Aiemmin Venäjä on käyttänyt kiinalaisvalmisteisia Desertcross-merkkisiä mönkijöitä etulinjan joukkojen huoltoon ja haavoittuneiden kuljetukseen.
06/14/2024 23:57
Kommentti: Täydellinen startti – Säkenöivä Saksa käänsi kotiyleisön kirouksen puolelleen
Lue lisää ..
Skotlanti ei tarjonnut todellista tasonmittausta EM-avauksessa, kirjoittaa Janne Palomäki. Futiksen EM-isännät eivät perinteisesti ole juhlineet maanosan mestaruusturnauksissa. Aiemmista 16 lopputurnauksista kotiyleisö on päässyt juhlimaan kultamitaleja vain kolmasti (1964, 1968 ja 1984). Edellisestä kerrasta on siitäkin kulunut jo 40 vuotta.
06/14/2024 23:37
Putinille rajua kritiikkiä omilta
Lue lisää ..
Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat perjantailta 14. kesäkuuta 2024. Kyseessä on sodan 842. päivä. Yhdysvaltojen puolustusministeri Lloyd Austin torjui Venäjän presidentin Vladimir Putinin esittämiä rauhanehdot. Putinin esittämässä suunnitelmassa Ukrainan pitäisi muun muassa vetäytyä Moskovan valtaamilta alueilta sodan lopettamiseksi.
06/14/2024 23:23
Onko Coca-Cola palaamassa Venäjälle?
Lue lisää ..
Yhtiö on hakenut tuotemerkkiensä uusimista Venäjällä. The Coca-Cola Company on hakenut rekisteröintiä Coca-Cola, Sprite ja Fanta -tuotemerkeilleen, uutisoi venäläinen talousmedia Vedomosti. Lehti oli löytänyt Venäjän immateriaalioikeuksista vastaavalle viranomaiselle, Rospatentille, jätetyt hakemukset huhtikuussa. Meduzan mukaan Coca-Cola pyrkii suojelemaan tuotemerkkejään, sillä Venäjän lain mukaan tuotemerkki voidaan perua, jos sitä ei olla käytetty maassa kolmeen vuoteen. Yhtiö vetäytyi Venäjältä Ukrainan sodan puhkeamisen myötä, joten kolme vuotta tulee täyteen vuoden 2025 alkupuolella. Vedomostin haastattelemat asiantuntijat eivät sulje pois mahdollisuutta, että Coca-Cola suunnittelee paluuta Venäjän markkinoille tulevaisuudessa.
06/14/2024 23:11
Tällainen oli Nylon Beatin paluukeikka
Lue lisää ..
Uutuusfestivaalin perjantai-ilta oli täynnä mimmienergiaa. 2000-luvun suosikkiduo Nylon Beat teki paluun uutuusfestivaali Helsinki City Festivalin perjantain pääesiintyjänä. Yhtye hajosi vuonna 2003 ja on tehnyt paluun kahtena vuonna - 2007 ja 2018. Tämä on siis duon ensimmäinen keikka kuuteen vuoteen. Fanien kärsivällinen odotus palkittiin räjähdysmäisellä mimmienergialla, itsevarmuudella ja seksikkyydellä.
06/14/2024 22:54
Asukkailla meni pata jumiin kylää piinanneeseen jätti­krokotiiliin – Söivät sen itse
Lue lisää ..
Aboriginaalikylää terrorisoinut suistokrokotiili päätyi kyläläisten pataan. Paikalliset asukkaat saivat tarpeekseen pelkoa aiheuttaneesta suistokrokotiilista Australian Pohjoisterritoriossa. 3,63 metriä pitkä krokotiili oli Pohjoisterritorion poliisin mukaan vaaninut asukkaita ja pistellyt poskeensa heidän koiriaan Bullan pikkukylässä keskellä autiomaata.
06/14/2024 22:36
Penis lävähti suoraan lähetykseen
Lue lisää ..
Miehen sukuelin näkyi selvästi videolla. Jalkapallon EM-kisat ovat tuoneet Saksaan melkoisen faniryöpyn, mikä on aiheuttanut hässäkkää ympäri kisakaupunkeja. Saksan ja Skotlannin fanit ryntäsivät ennen perjantain avausottelua paikalliselle torille niin rankoin joukoin, että viranomaisten piti käskeä heitä hajaantumaan. Münchenin poliisi odotti kisakaupunkiin saapuvan jopa 50 000 skotlantilaisfania. Valtavan lauman mukana paikalle saapuu melkoisia persoonia. Sen sai kokea myös paikallinen toimittaja.